Jármű és Személy GPS Nyomkövető -Saját felügyelettel - Saját telefonján

Vissza
ÁRAK
Kapcsolat
Webáruház
ASZF
Követés
Használat
GYIK
 

GPS Nyomkövetők Járművekbe  

Készülékek havidíj nélkül is - Megbízható - Pontos - Eredeti tesztelt nyomkövetők.

Az eszköz az Ön tulajdona, Ön konfigurálja, Ön figyeli helyzetét
1 év garancia - Személyes átvétel - Segítünk a készülék beüzemelésében

Költségek a használat során: SIM kártya adatfogalma 100MB/hó ez párszáz Ft/hó
Használhat ingyenes szoftvert havidíj nélkül:
               https://gps-trace.com/en/registration/
Használhat magyar nyelvű szoftvert:
                Egy egész évre csak bruttó 5.000,-Ft/év.-től.(nettó:3.937,-)
Használhat Profi szoftvert:
                éves díj bruttó 9.900,-Ft/év.-től.(nettó:7.795,-)
Használhat magyar nyelvű szoftvert:
                havi díj bruttó 1.900,-Ft/hó.

Néhány szó arról, mire is jók ezek a készülékek

A GPS Trackerek kimondottan nyomkövetésre, valós idejű pozició lekérdezésre szolgálnak, azaz ha bárhol elhelyezzük, a készülék műholdak alapján megmondja nekünk pontosan hol van. Nem kém eszközökről van szó, hanem poziciókövetésről, mely poziciót lekérdezhetjük mobiltelefonunkkal, vagy számítógépen egy erre a célra készült szoftverrel. Hol tudjuk konkrétan hasznát venni ezeknek a készülékeknek ?

kattint ide a következő részhez

  • Járművek nyomkövetése Profi és megbízható készülékeket kínálunk, melyek beszerelésében is segítünk.. Beüzemelés után, ingyenes internetes programmal tudjuk követni a járművet és mobilunkkal egy sms-el lekérdezhetjük helyzetét. Flottakövetésre alkalmas gyártói szoftver, több száz járműnek is tud felügyeletet biztosítani. Kisebb, vagy nagyobb csomagok nyomkövetése..
  • Akkumulátoros megoldásokkal állunk rendelkezésére, gyufásdoboznyi méretű eszközökkel. Beüzemelés után elhelyezi csomagjában a készüléket és bárhol jár, azt tudni fogja. Lehetőséget adunk, nagyobb kapacítással rendelkező akkumulátorok beszerzésére, ezzel növelve a készenléti időt. Idős szüleink, nagyszüleink nyomkövetése Ugye nem lenne kívánatos, ha elkoborolnának..? Helyezzük zsebükbe, vagy táskájukba az eszközt és nyugodtabbak lehetünk.. Gyemekeink hollétét tudjuk lokalizálni gps nyomkövető gps nyomkövető Kicsiny készülék elhelyezve gyermekünk táskájában, nyomonkövethető mobilunkkal, vagy interneten ingyenesen. Személyi nyomkövetők esetében az SOS gomb megnyomásakor, riasztást tud küldeni, ha szükség van rá
  • Kedvenc háziállataink nyomkövetése Kutyánk nyakőrvére rögzítve, nem kell attól tartanunk, hogy elveszítjük őt, mert ha el is kóborolt, meg fogjuk találni..
  • Elmozdulás riasztás Eszközeink többsége rendelkezik elmozdulás riasztás funkcióval, mely megvédi vagyontárgyaink eltulajdonítását.
A képre kattintva összehasonlító ártáblánkat tudja letölteni>>>>
Miért nem kell havi díjat fizetni ? Sok cég szakosodott gps nyomkövetésre, mely szolgáltatás alapvetően abból áll, hogy hasonló-ugyanaz készülékeket adnak Önnek, mint amit mi értékesítünk, minden kiadást összevéve általában dupla áron és üzemeltetnek egy lekérdező szoftvert, melyen Ön jelszóval belépve láthatja pozicióját.. és ezért havidíjat kérnek.. Mi mindezt ingyenesen is biztosíthatjuk az Ön számára, hiszen léteznek ingyenes internetes platformok! Emellett a gyártó cég éves platform díja igen kedvező áron biztosított. A mi meglátásunk, hogy felesleges beruházás a havídíj, hiszen az összes gps trackert le lehet kérdezni mobiltelefonról és saját szoftverével.., ezért a mi célunk, hogy bárkihez eljuthasson az eszköz elfogadható áron és ne kelljen plussz és rendszeres költséggel számolni..
A feltüntetett árak ÁFA-t tartalmaznak!
Garancia minden termékre 12 hónap!
 GPS Webáruházunk 
 
 Tel:06-70-280-3859   
 
Rendelés - Árú átvétel
 
 GYIK-Kérdés-Válasz  
 
 Használati útmutatók 
 
  Titkos megfigyelés    
 
   Gps Nyomkövető     
 
 Adatkezelési-inform. 

Kattintson a képre és indítsa el a VIDEÓT Jármű készülékekhez gyári szoftver használata
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
Használhat fizetős szoftvert:éves díj bruttó 5.000,-Ft/év.-től.(nettó:3.937,-)
VÁLASZTÉKUNKBÓL: Használhatja saját szoftverünket : https://gps.holvagyunk.hu/ Jármű készülékekhez gyári szoftver használata: : https://www.tracksolid.com Belső akkumulátoros készülékekhez gyári szoftver használata: : https://www.tracksolid.com
 
HÍREK
GT03 nyomkövető régi cootrack.com és remgps.net Platformja megszünt! helyette a következő platformokat ajánljuk: https://gps.holvagyunk.hu/ valamint: https://www.tracksolid.com Nagyon sok ideig volt lehetőség a GT06-os autós nyomkövetőt akcióban elérni, most visszaállt eredeti árra. GT06 akció megszűnt !! helyette a jobb, újabb modernebb GT06N került akcióba !! Kinai Ünnep !! Ha bárkinek lejárt volna a Platform a napokban, vagy a következő 3-4 hétben fog, az most még gyorsan jelezze a hosszabítási igényt, mert a gyártó a szokásos évi ünnepét tartja. ÜNNEPI NYITVATARTÁS Most már úgy néz ki működni fog városi telefonunk:Kapcsolattartó telefonszáma: 06-1-617-2539 , így 2 hónap alatt sikerült rámozdulni a "neves" szolgáltatónak.. Nem javult meg :) elnézést mindenkitől..a telefonszolgáltató bicskája beletört egy analóg vonal áthelyezésébe, már 2 hónapja nem képesek megcsinálni az üzletházban. Kérjük a Kedves érdeklődőt, mobilszámainkon hívjanak: 06-70-280-3859 ! Megjavult a vonalas telefon az ügyfélszolgálaton Elnézésüket kérjük, a vonalas telefont egyenlőre nem lehet hívni, mert az igérget szép, de nem képes helyreállítani a kapcsolatot..
FIGYELEM !! Ismét megnyitottuk webáruházunkat, ahol ügyfélkontakt és vásárlás lehetősége nyílt. Tekintse meg a kapcsolati menüben ! FIGYELEM !! Személyes ügyfélszolgálatunk átváltott Telefonos Ügyfélszolgálat -ra.. Kérjük, olvasson a kapcsolati menüben ! Új eszköz a palettán LK106 modell, amely kisállatokra is javasolt már. A legkisebb és legkönnyebb változat. Valamint megjelent a S1 Fashion GPS Pet kimondottan nagykutyákra, erős nyakörvvel felszetrelve! Befejeződött az ET200-as bevezető akciója, már teljes árban kapható csak az eszköz.. Időközben már el is fogyott! Gyártó hírei szerint a gt03b nyomkövető modell gyártását megszűntetik, helyébe lép a GT300-as, amely nagyobb tudású, ugyanabban az árban. Most érdemes egyébként vásárolni, mert akciós a termék még rövid ideig.. Időközben már el is fogyott! helyébe lép a AT2-es Visszatértünk régi webáruházunkhoz.. Elnézést az ugra-bugráért. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan elérhető telefonon, emailen SMS-ben hétköznap 11-16 óráig. Fogytán van a kicsi GT03-as személyi nyomkövetőnk, ezért most akciósan kínáljuk a nagyobb tudású, de hasonló AT4-es modellt akár két hónap működés egy feltöltéssel! Amíg meg nem érkezik a "B". nem rossz ajánlat.. Megérkezett a Személykövető mobiltelefon:309E-as modell, jó árban és már oda-vissza kommunikációra képes.. Klikk>>> Már dupla kapacítással 5000mAh-ás vátozatban is megvásárolható a GT03-A-D közkedvelt modell..továbbfejlesztett változata Ilyet még biztos nem látott: 10-15 napig minimum gondozásmentes..Klikk>>>
A GPS Nyomkövető haszna. Nézze meg rövid bemutatónkat!
Kővethő Otto Kalandja GPS Nyomkövető autós kivitelezés.
 
Kattintson a képre és indítsa el a VIDEÓT Jármű készülékekhez gyári szoftver használata
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------


GT03-A GT03-D személyi és autós nyomkövető 2500mAh-ás akkuval

Már vásárolható 5000mAh-ás akkuval is

Cigarettásdoboz méretű készülék. Lekérdezés mobiltelefonnal SMS-ben, Beregisztráljuk fizetős gyári internetes szofverre, vagy beregisztrálhatja Ön egy ingyenes Platformra - segítünk. Adattárolás a szerveren, valós idejű monitorozással.
Nagy kapacítású akkumulátor 2500mAh. Egy feltőltéssel 6 nap aktív működés. Kapacitásuk és üzemidejük nyomkövetők esetében verhetetlen..
Hordozható személyi tracker-ként, de erős mágnesével autóra is könnyen rögzíthető, vagy bármilyen csomagra, ami fémből van. Egyéb esetben elhelyezzűk és napokig gondozásmentes 1 feltőltéssel..

AKCIÓ
49,500-Ft
bruttó


GT03-C személyi és autós nyomkövető 5000mAh-ás akkuval

Vásárolható az ólcsóbb 2500mAh-ás akkuval is

Cigarettásdoboz méretű készülék (csak 8 mm-el vastagabb). Mágnesen hátlappal! Lekérdezés mobiltelefonnal SMS-ben, Beregisztráljuk fizetős gyári internetes szofverre, vagy beregisztrálhatja Ön egy ingyenes Platformra - segítünk. Adattárolás a szerveren, valós idejű monitorozással.
Nagy kapacítású akkumulátor 5000mAh. Egy feltőltéssel 10-16 nap aktív működés. Kapacitásuk és üzemidejük nyomkövetők esetében verhetetlen..
Hordozható személyi tracker-ként, de erős mágnesével autóra is könnyen rögzíthető, vagy bármilyen csomagra, ami fémből van. Egyéb esetben elhelyezzűk és napokig gondozásmentes 1 feltőltéssel..

AKCIÓ
59,500-Ft
bruttó


GT03-A személyi és autós nyomkövető nem gyártják! Helyettesítő termék GT03-D. Már vásárolható 2500mAh-ás akkuval

Cigarettásdoboz méretű. Lekérdezés mobiltelefonnal SMS-ben, Beregisztráljuk fizetős gyári internetes szofverre, vagy beregisztrálhatja Ön egy ingyenes Platformra. Adattárolás a szerveren, valós idejű monitorozással.
Nagy kapacítású akkumulátor 2500mAh. Egy feltőltéssel 6 nap aktív működés. Kapacitásuk és üzemidejük nyomkövetők esetében verhetetlen..
Hordozható személyi tracker-ként, de erős mágnesével autóra is könnyen rögzíthető, vagy bármilyen csomagra, ami fémből van. Egyéb esetben elhelyezzűk és napokig gondozásmentes 1 feltőltéssel..

GT03-A elfogyott

A GT03-D és GT03-C típusokra frissítette a gyártóGT06-N autós nyomkövető belső akkuval
Már vásárolható akku nélkül is

Ha autójába komoly, megbízható és árában is elfogadható készüléket szeretne beszereltetni, mindenképpen ezt válassza.. Ez a modell kiválóan alkalmas minden olyan feladatra, melyet egy autós nyomkövetőtől elvárunk.. Flottakövetésre is javasolt, több jármű internetes kezelésével. Beszerelése nem bonyolult, extra finkciókat ki is hagyhatjuk, ha nem szándékozunk bekötni.. Ha szüksége van beszerelésre, mivel saját részre szeretné, ajánljuk Önnek tapasztalt szerelőnket, akivel fel vesszük a kapcsolatot vásárláskor.. Keresse ügyfélszolgálatunkat és egyeztetjük..

AKCIÓ
49,500-Ft
bruttó


CRX1 autós nyomkövető belső akkuval

Profi autóba, gépjárműbe szerelhető nyomkövető rendszer. A TR06 és GT06N specifikációnak felel meg. Gyári szoftveres lekérdezéssel és mobiltelefonos kontrollal.. Az egyik legjobb modell, most ráadásul akciós áron.. Valósidejű nyomkövetés, hónapra visszamenőleg tárolása és helyzeti pozició lekérdezés. Motortiltás és több fajta riasztási lehetőséeggel.. Kicsi belső akku szabotázs esetén azonnal riaszt., ajánljuk Önnek tapasztalt szerelőnket, akivel fel vesszük a kapcsolatot vásárláskor.. Keresse ügyfélszolgálatunkat és egyeztetjük..

AKCIÓ
69,900-Ft
bruttó


 


GT07 autós-motoros nyomkövető belső akku nélkül! Nem gyártják!

Belső akku és minden felesleges kiegészítő nélkül, ezért egyszerűen beszerelhető, csak tápáramot kell rá kötni szabványos csatlakozóval szerelt...Mobiltelefonnal azonnali pozició lekérdezés ingyenesen..Internetes gyári szoftverrel monitorozás, szintén... Kicsi mérete miatt, motorkerékpárokba is javasolt....

Elfogyott

AMZ6ANO típusra cserélve

Vásárlás a shop-ban
 


AMZ6ANO autós nyomkövető belső akku nélkül

Autóba, gépjárműbe szerelhető nyomkövető rendszer. ConCox készülék, a jól bevált GT06N GPS Jármű Nyomkövető akkumulátor nélküli változata. Szinte mindent tud ami a követéshez és a riasztásokhoz szükséges! A képen is látható bekötő, hosszabbító vezeték hozzá jár, megkönnyití a beszerelést. A jármű akkumulátorhoz kell csatlakoztatni. ..

AKCIÓ
25.000-Ft
bruttó

Vásárlás a shop-ban
 


Xexun TK102-2 eredeti nyomkövető. Elfogyott
helyettesítő termék TK102

Lekérdezés mobiltelefonnal is. Egyszerű kialakítás, kicsi méret. könnyen elhelyethető-hordozható, de mégis mindent tud amire szükségünk lehet. Felesleges funkciók nélkül Internetes követés ugyanúgy adott, mint nagyobb testvéreinél, kevesebb finkcióval. Közkedvelt modell, már sok vásárló megelégedéssel használja.. 1000mA-es LI-ion akkumulátor Hordozható személyi nyomkövető, erős gps jelfogóval.. internetes felületet van hozzá...

Elfogyott
helyettesítő termék a TK102 -es

Vásárlás a shop-ban
 


TK-102 személyi nyomkövető

Lekérdezés mobiltelefonnal LI-ion akkumulátor tartozék. Egyszerű, de mégis mindent tud amire szükségünk lehet. Kedvező ár kialakítás, azok számára, akiknek nem igénye a sokszor felesleges funkciók használata.. Internetes követés ugyanúgy adott, mint nagyobb testvéreinél, kevesebb finkcióval. Ára miatt igen közkedvelt modell, már sok vásárló megelégedéssel használja. Hordozható személyi nyomkövető Szoftveres hibatartomány kissé magasabb, internetes felületet már van hozzá...

AKCIÓ
19,800-Ft
bruttó


AT4 hordozható autóba is. 10000mAh

A készülék nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ez teszi univerzálissá. Mivel saját akkumulátoros eszköz, így mobil, hordozható, tehát személyi nyomkövetésre is alkalmas, viszont olyan kapacitású a belső akku, hogy autós nyomkövetőnek is kiváló. Nyugalmi, alvó állapot esetén az akkukat elég 2 havonta tölteni, aktív állapotában pedig havonta, emellett az erős mégneses hátlap, kimondottan autók acélszerkezetére tapadását biztosítja.

AKCIÓ
79.000-Ft
bruttó


Személykövető mobiltelefon-309E (PG201)

Gyermekek, idősek, dolgozók biztonsága érdekében egy ügyes kis szerkezettel kapcsolatot tarthat vele. 309E Univerzális, hordozható nyomkövető 1250mA akkumulátorral 1 feltöltéssel, akár 9 nap működés! Aktív üzemben 1250mA akkumulátorral 2napig működik az akkumulátor egyszeri feltöltásével.folyamatos adatküldéssel. Ez az úgynevezett GPS nyomkövető. A pontos helyszín megjelenik a szülő telefonján, vagy számítógépén.Veszély esetén tájékozódhat tartózkodási helyéről. Szükség esetén hallhatja a környezetét. Ha elhagy egy előre meghatározott területet, akkor értesítést küld. Nyomkövető autóba és személy részére nagy kapacitású 1250mA-es akkumulátorral.

AKCIÓ
39,900-Ft
bruttó


 


Több funkciós Személykövető karóra

Gps nyomkövetőt gyereknek úgy válasszunk, hogy néhány szempontot vegyünk figyelembe.Szívesen hordható legyen. Bűszkén viselje. És itt fontos GPS nyomkövető súlya, mérete.Másik fontos szempont, hogy mennyi időre kell elhelyezni a GPS nyomkövetőt, trackert. Ezeknek a szempontoknak a figyelembevételével egy fő elv, hogy a GPS nyomkövető folyamatos működését lehetővé tevő akkumulátor kapacitása foga megszabni azt az időtartamot amíg a gyerek elkóborólhat és még megtalálható a GPS nyomkövető folyamatos adatküldésének köszönhetően.

AKCIÓ
39.900,-Ft
bruttó

Vásárlás a shop-ban
 Copyright © 2000 AMOZA Trade Kft. Minden jog fenntartva holvagyunk.hu